Ingrediente:
- 100 ml ulei
- 100 g zahar
- 250 g iaurt
- 3 oua
- 400 g faina
- 1 praf de copt
- 1 praf de sare
- 40 grame fructe de padure proaspete sau congelate
- 1/2 borcan dulceata de fructe de padure
- Se sparg ouale pe rand si te asiguri ca sunt proaspete. Bati ouale cu zaharul, adaugi uleiul treptat ca la maioneza si continui sa amesteci.
- Apoi adaugi si iartul si mixezi in continuare.
- Dupa aceea adaugi faina in ploaie, praful de copt si sarea.
- Se amesteca bine pana se omogenizeaza compozitia.
- Dupa, asezi hartiutele in tava pentru briose si le umpli pe jumatate cu aluat.
- Apoi adaugi o lingurita cu dulceata de mure la fiecare.
- Se pune si restul de aluat, iar deasupra murele congelate sau proaspete.
- Nu se lasa la dezghetat, le pui direct din congelator.
- Se da la cuptor la foc mediu, pana se rumenesc.
- Se lasa sa se raceasca, apoi scoti hartiutele.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu