Ingrediente:
- 400 g piscoturi de sampanie
- 300 g crema mascarpone
- 4 oua
- 4 linguri zahar
- 3 cescute cafea concentrata
- 2 linguri cu varf cacao
- Mai intai freci spuma galbenusurile cu zaharul.
- Adaugi crema de branza mascarpone si omogenizezi bine amestecul.
- Bati spuma tare albusurile cu un praf de sare, incorporezi galbenusurile combinate cu branza, amestecand usor cu o lingura pana se omogenizeaza.
- Asezi pe fundul unui vas termorezistent piscoturi inmuiate in cafea, fara a lasa spatiu intre ele.
- Doar le introduci in cafea si le scoti imediat, pentru ca se inmoaie foarte repede.
- Torni jumatate din compozitia de branza, asezi alt strat de piscoturi inmuiate in cafea si la final intinzi restul de crema.
- Pudrezi cu cacao si lasi la frigider pana a doua zi, pentru a se intari crema bine.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu