Ingrediente:
- 120 g unt
- 200 g ciocolata amaruie
- 2 oua
- 2 galbenusuri
- 175 g zahar pudra
- 50 g faina
- 200 g sos de capsune
- 100 g zahar
- 2 pliculete zahar vanilat
- Se pune un vas cu apa pe foc.
- Asezi deasupra acestuia o craticioara in care topesti untul impreuna cu ciocolata.
- Dupa ce ouale si galbenusurile au ajuns la temperatura camerei, bate-le impreuna.
- Amesteci usor ciocolata topita cu ouale si cele 175 g de zahar pudra.
- Apoi cerni 40 g de faina si incorporeaza in compozitia finala.
- Unge cu putin unt formele de copt si pudreaza-le cu zaharul ramas.
- Toarna compozitia pana la jumatatea formelor pregatite mai sus si coace in cuptorul incalzit pentru 10 minute.
- Scoate din forme si serveste cu inghetata si sos de capsune.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu