Iti trebuie:
- 150 g ciocolata
- 1 lingurita zahar pudra
- 2 linguri apa
- 1 lingurita esenta de rom
- 50 g unt
- Lasi untul cateva minute la temperatura camerei pentru a se inmuia.
- Dupa aceea freci spuma untul cu zaharul pudra.
- Dupa ce ai obtinut spuma adaugi ouale, esenta de vanilie si faina in ploaie.
- Framanti pana cand obtii un aluat omogen si consistent ca pentru fursecuri.
- Topesti ciocolata pe baie de aburi, adaugi zaharul, doua linguri de apa si lasi sa fiarba pana cand obtii o crema consistenta.
- Adaugi esenta de rom, amesteci bine si o lasi sa se racoreasca.
- Dupa ce s-a racorit, adaugi si untul si freci bine.
- Intinzi aluatul in foaie, tai patrate si modelezi din aluat bilute, pe care le asezi pe o tava tapetata cu hartie de copt.
- Introduci bombonelele la cuptor circa 20 de minute.
- Dupa ce le scoti le imbraci in crema de ciocolata si le tavalesti prin nuca de cocos sau cacao.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu