Iti trebuie:
- 100 g unt
- nuca macinata
- 300 g ciocolata cu lapte
- Asezi o cratita pe baie de aburi.
- Topesti untul, zaharul si smantana.
- Opresti focul si dupa ce se racoreste putin adaugi nuca de cocos.
- Aceasta compozitie o intinzi intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu.
- Presezi bine si acoperi cu folie de aluminiu.
- Lasi la rece cateva ore.
- Indepartezi folia si taie in patrate potrivit de mari.
- Daca se faramiteaza, modeleaza-le cu degetele sau cu lama unui cutit.
- Separat, pregateste glazura.
- Topeste untul la bain-marie impreuna cu ciocolata.
- Tapeteaza o tava cu hartie de copt si toarna o parte din glazura.
- Asaza patratelele de cocos si pune cate o lingurita cu glazura pe fiecare patratel.
- Lasa la congelator vreme de 15-20 de minute.
- Cu un cutit, indeparteaza surplusul de ciocolata.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu