Iti trebuie:
- 100 g ciocolata cu lapte
- 500 g branza de vaci cu smantana (mascarpone)
- 2 portocale
- putin zahar pudra
- 50 ml lichior de portocale
- 3 linguri dulceata de portocale
- frunze de menta
- Maruntesti ciocolata si o topesti la bain-marie (deasupra aburilor).
- Razi marunt coaja portocalelor, storci si strecori zeama acestora.
- Faci o crema din branza, sucul si coaja citricelor, lichiorul si dulceata de portocale.
- Gusti si, daca este cazul, indulcesti cu zahar praf .
- Iei 1/3 din masa si o pui la rece.
- Peste restul, torni ciocolata topita si amesteci pana devine o spuma consistenta.
- Lasi la frigider.
- Servesti in cupe sau compotiere, cu felii de portocale, fursecuri, napolitane.
- Decorezi dupa bunul plac.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu