Iti trebuie:
- 250 g zahar brun
- 500 ml smantana dulce
- 1 esenta de vanilie
- 1 varf cutit sare
- 3-4 galbenusuri
- Intr-un vas amesteci smantana dulce cu jumatate din cantitatea de zahar brun pana in momentul in care se dizolva complet zaharul.
- Pui pe baie de aburi acest amestec si il fierbi.
- Freci galbenusurile si le pui peste smantana fierbinte.
- Adaugu si esenta de vanilie, un praf de sare si continui sa amesteci.
- Intr-o forma termorezistenta topesti restul de zahar si agiti pentru ca peretii vasului sa se acopere cu zahar.
- Cand acesta s-a intarit, versi crema in vas si lasi la cuptor pentru 35 de minute.
- Scoti vasul din cuptor, si dupa ce s-a racit crema o lasi la frigider cateva ore.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu