Crema de zahar brun

Iti trebuie:
  • 250 g zahar brun
  • 500 ml smantana dulce
  • 1 esenta de vanilie
  • 1 varf cutit sare
  • 3-4 galbenusuri
Pregatesti asa:
  1. Intr-un vas amesteci smantana dulce cu jumatate din cantitatea de zahar brun pana in momentul in care se dizolva complet zaharul.
  2. Pui pe baie de aburi acest amestec si il fierbi.
  3. Freci galbenusurile si le pui peste smantana fierbinte.
  4. Adaugu si esenta de vanilie, un praf de sare si continui sa amesteci.
  5. Intr-o forma termorezistenta topesti restul de zahar si agiti pentru ca peretii vasului sa se acopere cu zahar.
  6. Cand acesta s-a intarit, versi crema in vas si lasi la cuptor pentru 35 de minute.
  7. Scoti vasul din cuptor, si dupa ce s-a racit crema o lasi la frigider cateva ore.
  8. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu