Desert din branza de vaci si visine

Iti trebuie:

  •   12 piscoturi
  •   500 g visine
  •   150 gzahar
  •   500 g branza dulce
  •   150 g smantana
  •   coaja rasa de la 1 lamaie
  •   2 cubulete de ciocolata
Pregatesti asa:
  1. Alegi visine coapte si sanatoase, pe care le speli, le cureti de codite si le indepartezi samburii. Pui fructele intr-un castron si presari peste ele
  2. zahar. Le lasi la rece, pentru 20 de minute.
  3. Intre timp, mixezi branza dulce cu 50 g zahar, smantana si coaja de lamaie rasa. Amesteci pana obtii o crema omogena, pufoasa.
  4. Rupi in doua piscoturile, le asezi in 4 cupe si le stropesti cu zeama pe care si-au lasat-o visinele. Pui deasupra un strat de visine, apoi crema cu branza de vaci.
  5. Decorezi fiecare cupa cu visine si ciocolata fin rasa. Ideal e sa le servesti dupa ce au stat la frigider, timp de 30 de minute.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes