skip to main |
skip to sidebar
Desert din branza de vaci si visine
Iti trebuie:
- 12 piscoturi
- 500 g visine
- 150 gzahar
- 500 g branza dulce
- 150 g smantana
- coaja rasa de la 1 lamaie
- 2 cubulete de ciocolata
Pregatesti asa:
- Alegi visine coapte si sanatoase, pe care le speli, le cureti de codite si le indepartezi samburii. Pui fructele intr-un castron si presari peste ele
- zahar. Le lasi la rece, pentru 20 de minute.
- Intre timp, mixezi branza dulce cu 50 g zahar, smantana si coaja de lamaie rasa. Amesteci pana obtii o crema omogena, pufoasa.
- Rupi in doua piscoturile, le asezi in 4 cupe si le stropesti cu zeama pe care si-au lasat-o visinele. Pui deasupra un strat de visine, apoi crema cu branza de vaci.
- Decorezi fiecare cupa cu visine si ciocolata fin rasa. Ideal e sa le servesti dupa ce au stat la frigider, timp de 30 de minute.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu