Bomboane Raffaello

Iti trebuie:

  • 500 g lapte praf
  • 100 g nuca de cocos
  • 200 g zahar pudra
  • 200 g unt
  • 100 g midgale intregi
  • 2 foi de napolitana sfaramate cu pisalogul
  • 1 lingura cu smantana sau iaurt mai gras.
Pregatesti asa:
  1. Amesteca laptele praf cu zaharul, nuca de cocos si apoi cu untul (lasat in prealabil la temperatura camerei sau incalzit putin la microunde).
  2. Pune si lingura cu smantana, amesteca pana ce aluatul devine omogen.
  3. Adauga foile de napolitana sfaramate. 
  4. Daca aluatul e prea tare, pune putina smantana.
  5. Modeleaza din aluat bilute, punand in mijlocul fiecareia cate o migdala intreaga.
  6. Da bilutele prin fulgi de cocos si pune-le pe un platou (la vreo 2 cm distanta una de alta), la frigider, 10-15 minute.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes