skip to main |
skip to sidebar
Bomboane Raffaello
Iti trebuie:
- 500 g lapte praf
- 100 g nuca de cocos
- 200 g zahar pudra
- 200 g unt
- 100 g midgale intregi
- 2 foi de napolitana sfaramate cu pisalogul
- 1 lingura cu smantana sau iaurt mai gras.
Pregatesti asa:
- Amesteca laptele praf cu zaharul, nuca de cocos si apoi cu untul (lasat in prealabil la temperatura camerei sau incalzit putin la microunde).
- Pune si lingura cu smantana, amesteca pana ce aluatul devine omogen.
- Adauga foile de napolitana sfaramate.
- Daca aluatul e prea tare, pune putina smantana.
- Modeleaza din aluat bilute, punand in mijlocul fiecareia cate o migdala intreaga.
- Da bilutele prin fulgi de cocos si pune-le pe un platou (la vreo 2 cm distanta una de alta), la frigider, 10-15 minute.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu