Budinca de taitei cu branza dulce

Iti trebuie:

  • 400 g taitei de c asa
  • 1/2 lingurita sare
  • 400 g branza de vaci
  • 100 g smantana pentru gatit
  • 60 g stafide
  • 150 g zahar tos
  • 2 oua
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • coaja de la 1/2 lamaie
Pregatesti asa:
  1. Puneti taiteii la fiert in apa clocotita cu un praf de sare si o lingura de ulei.
  2. Dupa ce au fiert, ii treci sub un jet de apa rece si ii pui la strecurat.
  3. Amesteci branza de vaci cu galbenusurile, zaharul si stafidele.
  4. Albusurile le bati spuma, pui zaharul vanilat si putin zahar tos.
  5. Amesteci taiteii cu branza si ii pui intr-o tava unsa cu putin unt sau margarina.
  6. Deasupra intinzi spuma de albusuri.
  7. Introduci tava in cuptorul incalzit la foc mic si lasi 15 minute.
  8. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Iti plac retetele? Adauga Email-ul tau aici:

Delivered by FeedBurner

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes