skip to main |
skip to sidebar
Pulpa in stil sud american
Iti trebuie:
- 500 g carne de vita
- 50 ml ulei
- 50 ml zeama de lamaie
- 3 cepe rosii
- 2 linguri patrunjel uscat
- 2 catei de usturoi
- 1/2 lingurita sare
- 1 ceapa verde pentru decor.
Pentru garnitura iti trebuie:
- 4 ciuperci
- 1 lingura ulei
- 50 ml supa de legume
- 300 g porumb dulce
- 200 g fasole neagra fiarta
- 1 ceapa
- 1/2 lingura faina
- sare.
Pregatesti asa:
- Portionezi carnea, introduci bucatile intr-o punga de plastic, pe care o asezi intr-un castron.
- Intr-un alt vas, amesteci uleiul, zeama de lamaie, ceapa tocata, patrunjelul uscat, usturoiul zdrobit si sare.
- Torni sosul peste carnea din punga, o agiti si o lasi la frigider 6 ore.
- Scoti carnea, pastrand sosul marinat, si o frigi 10 minute pe gratar, ungand-o din cand in cand cu sosul marinat.
- Pentru garnitura toci ceapa marunt, o inabusi, adaugi ciupercile taiate felii subtiri, faina diluata cu apa si dupa cateva clocote adaugi supa de legume si sare.
- Lasi totul sa fiarba 10 minute.
- Servesti friptura garnisita cu soteul de ciuperci, porumb dulce si fasole neagra fiarta,
- Decorezi cu ceapa verde.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu