Miel cu ciuperci

Iti trebuie:

  • 1 kg pulpa de miel
  • 1 kg ciuperci (champignon, manatarci, ghebe, bureti, pleurotus)
  • 2 linguri cu unt
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 2 fire de praz
  • 1 lingura cu bulion
  • 6 catei de usturoi
  • sare
  • 2 linguri cu otet din vin rosu.
Pregatesti asa:
  1. Spala carnea, freac-o cu putin otet si tai-o bucati.
  2. Curata prazul si ceapa si toaca-le rondele subtiri.
  3. Curata usturoiul si zdrobeste-l putin, cat sa-si lase aroma.
  4. Pune untul la incins si caleste repejor usturoiul, apoi bucatile de carne, adauga ceapa, prazul, un pahar cu apa si restul de otet.
  5. Dai in cateva clocote, pune ciupercile si bulionul desfacut in apa rece.
  6. Dai la cuptor si lasa pana cand fierbe carnea.
  7. Serveste cu putina ceapa verde tocata

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes