Iti trebuie:
- 1 kg pulpa de miel
- 1 kg ciuperci (champignon, manatarci, ghebe, bureti, pleurotus)
- 2 linguri cu unt
- 2 legaturi de ceapa verde
- 2 fire de praz
- 1 lingura cu bulion
- 6 catei de usturoi
- sare
- 2 linguri cu otet din vin rosu.
- Spala carnea, freac-o cu putin otet si tai-o bucati.
- Curata prazul si ceapa si toaca-le rondele subtiri.
- Curata usturoiul si zdrobeste-l putin, cat sa-si lase aroma.
- Pune untul la incins si caleste repejor usturoiul, apoi bucatile de carne, adauga ceapa, prazul, un pahar cu apa si restul de otet.
- Dai in cateva clocote, pune ciupercile si bulionul desfacut in apa rece.
- Dai la cuptor si lasa pana cand fierbe carnea.
- Serveste cu putina ceapa verde tocata
0 Comments:
Trimiteți un comentariu