skip to main |
skip to sidebar
Budinca de cartofi si carne tocata
Iti trebuie:
- 1 kg cartofi
- 1 ceapa
- 1 lingura ulei
- 500 g carne tocata
- sare
- piper
- boia dulce
- 50 g unt
- 50 g faina
- 400-500 ml supa instant
- 250 g smantana
- 100 g cascaval ras
Pregatesti asa:
- Speli si fierbi cartofii in coaja circa 25 de minute.
- Cureti ceapa si o tai marunt.
- Incingi uleiul, rumenesti carnea tocata si ceapa, apoi condimentezi cu sare, piper si boia dulce.
- Separat topesti untul, adaugi faina si o rumenesti.
- Adaugi smantana si apoi treptat supa instant.
- Topesti cascavalul in acest amestec si condimentezi cu sare si piper.
- Scurgi cartofii, ii racesti si ii cureti de coaja.
- Daca sunt mici, ii tai in doua, iar daca sunt mai mari ii poti taia in patru.
- Asezi cartofii, carnea tocata si sosul intr-un vas, amesteci si bagi vasul in cuptorul incins, pentru circa 30 de minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu