skip to main |
skip to sidebar
Frigarui de pui cu caise
Iti trebuie:
- 800g carne de pui
- 100g alune
- 4 linguri ulei de masline
- 200 g caise uscate
- sare
- piper.
Pregatesti asa:
- Taiati carnea de pui in bucati potrivite.
- Puneti bucatile intr-un castron.
- Condimentati cu sare si piper si turnati uleiul deasupra.
- Amestecati bucatile, ca sa se acopere pe toata suprafata cu ulei condimentat.
- Zdrobiti alunele.
- Treceti bucatile de carne prin alunele zdrobite de mai multe ori, apoi insirati-le pe frigarui unse cu ulei, alternan-du-le cu caise uscate.
- Prajiti frigaruile pe gratarul incins.
- Intoarceti-le de mai multe ori, ca sa se rumeneasca uniform.
- Serviti cate doua frigarui la portie.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu