Frigarui de pui cu caise

Iti trebuie:

  • 800g carne de pui
  • 100g alune
  • 4 linguri ulei de masline
  • 200 g caise uscate
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Taiati carnea de pui in bucati potrivite.
  2. Puneti bucatile intr-un castron.
  3. Condimentati cu sare si piper si turnati uleiul deasupra.
  4. Amestecati bucatile, ca sa se acopere pe toata suprafata cu ulei condimentat.
  5. Zdrobiti alunele.
  6. Treceti bucatile de carne prin alunele zdrobite de mai multe ori, apoi insirati-le pe frigarui unse cu ulei, alternan-du-le cu caise uscate.
  7. Prajiti frigaruile pe gratarul incins.
  8. Intoarceti-le de mai multe ori, ca sa se rumeneasca uniform.
  9. Serviti cate doua frigarui la portie.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes