skip to main |
skip to sidebar
Sufleu de spanac
Iti trebuie:
- 1 kg spanac
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
- 3 linguri smantana
- 100 g cascaval
- o lingura unt
- o lingura faina
- o ceasca dc lapte
- 4 oua
- 2 linguri pesmet
Pregatesti asa:
- Spanacul se curata, se spala si se caleste cu 2 linguri de ulei, timp de 5 minute.
- Se sareaza si se pipereaza dupa gust.
- Separat, se prepara un sos alb din unt si faina, stins cu lapte, care se fierbe pana se ingroasa.
- Se adauga spanacul, apoi galbenusurile, pe rand, si se potriveste de sare, apoi se incorporeaza albusurile batute spuma tare.
- Compozitia se toarna intr-o forma unsa cu unt si presarata cu pesmet.
- Deasupra se presara cascaval ras amestecat cu pesmet.
- Forma se introduce in cuptorul incins, in prealabil, si se coace timp de 30 de minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu