Sufleu de spanac

Iti trebuie:

  • 1 kg spanac
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 3 linguri smantana
  • 100 g cascaval
  • o lingura unt
  • o lingura faina
  • o ceasca dc lapte
  • 4 oua
  • 2 linguri pesmet
Pregatesti asa:
  1. Spanacul se curata, se spala si se caleste cu 2 linguri de ulei, timp de 5 minute.
  2. Se sareaza si se pipereaza dupa gust.
  3. Separat, se prepara un sos alb din unt si faina, stins cu lapte, care se fierbe pana se ingroasa.
  4. Se adauga spanacul, apoi galbenusurile, pe rand, si se potriveste de sare, apoi se incorporeaza albusurile batute spuma tare.
  5. Compozitia se toarna intr-o forma unsa cu unt si presarata cu pesmet.
  6. Deasupra se presara cascaval ras amestecat cu pesmet.
  7. Forma se introduce in cuptorul incins, in prealabil, si se coace timp de 30 de minute.
  8. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes