- 2 piepti de pui
- 4 felii de cascaval mai groase
- 12 prune mari
- 125 ml vin rosu
- 2 linguri cu bulion
- sare
- piper
- faina
- ulei pentru prajit.
Pregatesti asa:
- Pieptii de pui se taie in 8 bucati care se intind bine.
- Prunele se spala si li se scot samburii, iar 8 din ele se pun intr-un vas cu vinul si pasta de tomate pe foc pana se obtine un sos mai gros.
- Daca iese prea gros, se mai poate subtia cu putina apa.
- Cand e gata se lasa deoparte.
- Pe fiecare felie de piept de pui condimentata se pune cate o jumatate de pruna si o jumatate de felie de cascaval,apoi se ruleaza si se fixeaza ruloul cu scobitori.
- Se dau prin faina si se pun la prajit un ulei incins pentru 10 minute.
- Apoi se transfera intr-un vas de jena si se stropesc cu sosul de vin si prune.
- Se da vasul la cuptor pentru 15 minute.
- Rulourile se servesc calde.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu