skip to main |
skip to sidebar
Sufle de cartofi si cascaval
Iti trebuie:
- 800 g cartofi
- 1 pahar de smantana
- 5 linguri cascaval ras
- 2 linguri unt
- 5 oua
- sare
- piper
Pregatesti asa:
- Se prepara un piure din cartofi copti in cuptor, curatati bine de coaja si de stratul de sub coaja, apoi bine zdrobiti cu presa de piure si amestecati cu unt.
- Dupa ce piureul s-a racorit se adauga smantana, apoi galbenusurile, pe rand, amestecand mereu, cascavalul ras si se potriveste de sare si piper.
- La sfarsit se incorporeaza usor albusurile batute spuma tare.
- Compozitia se toarna intr-o forma unsa cu unt; deasupra se presara cateva bucatele de unt si putin cascaval ras.
- Forma se tine la cuptor pana ce sufleul se rumeneste deasupra.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu