Sufle de cartofi si cascaval

Iti trebuie:

  • 800 g cartofi
  • 1 pahar de smantana
  • 5 linguri cascaval ras
  • 2 linguri unt
  • 5 oua
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Se prepara un piure din cartofi copti in cuptor, curatati bine de coaja si de stratul de sub coaja, apoi bine zdrobiti cu presa de piure si amestecati cu unt.
  2. Dupa ce piureul s-a racorit se adauga smantana, apoi galbenusurile, pe rand, amestecand mereu, cascavalul ras si se potriveste de sare si piper.
  3. La sfarsit se incorporeaza usor albusurile batute spuma tare.
  4. Compozitia se toarna intr-o forma unsa cu unt; deasupra se presara cateva bucatele de unt si putin cascaval ras.
  5. Forma se tine la cuptor pana ce sufleul se rumeneste deasupra.
  6. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes