skip to main |
skip to sidebar
Gratare din ceafa de porc
Iti trebuie:
- 6-8 felii de ceafa de porc
- 3 vinete
- 400 g ciuperci
- 1 lamaie
- sare
- piper
- 1 lingurita cimbru uscat maruntit
- 1 lingurita boia dulce
- 1 lingurita rasa e seminte de coriandru macinate
Pregatesti asa:
- Speli bine bucatile de ceafa si o tamponezi cu servetele de bucatarie.
- Curatati carnea de pielite si tendoane, spalati-o, scurgeti-o bine de apa si stergeti-o.
- Spalati vinetele si, fara a le curata de coaja, taiati-le in rondele potrivit de groase.
- Ungeti feliile de came, rondelele de vinete si ciupercile cu ulei, apoi presarati-le cu cimbru, boia, coriandru macinat, sare si piper, dupa gust.
- Frigeti feliile de ceafa impreuna cu vinetele si ciupercile pe gratarul incins, pana cand acestea se patrund bine si se rumenesc frumos pe ambele parti.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu