skip to main |
skip to sidebar
Budinca cu sparanghel
Iti trebuie:
- 800 g sparanghel
- 4 oua
- 3 linguri unt
- 5 linguri cascaval ras
- 4 linguri pesmet
- sare
- o lingura unt
Pregatesti asa:
- Se alege sparanghel tanar si se fierbe in apa clocotita cu sare; se scurge bine si se lasa sa se raceasca.
- Se bat ouale.
- Se topeste untul la cald (nu pe flacara) si se toarna in ouale batute bine cu putina sare.
- Se adauga 3 linguri pesmet, 3 linguri cascaval ras, se omogenizeaza, apoi se amesteca cu sparanghelul.
- Compozitia se pune intr-o forma de budinca bine unsa cu unt si presarata cu pesmet.
- Deasupra se presara restul de cascaval ras.
- Forma se introduce in cuptorul incins si se coace 30 de minute:
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu