Budinca cu sparanghel

Iti trebuie:

  • 800 g sparanghel
  • 4 oua
  • 3 linguri unt
  • 5 linguri cascaval ras
  • 4 linguri pesmet
  • sare
  • o lingura unt
Pregatesti asa:
  1. Se alege sparanghel tanar si se fierbe in apa clocotita cu sare; se scurge bine si se lasa sa se raceasca.
  2. Se bat ouale.
  3. Se topeste untul la cald (nu pe flacara) si se toarna in ouale batute bine cu putina sare.
  4. Se adauga 3 linguri pesmet, 3 linguri cascaval ras, se omogenizeaza, apoi se amesteca cu sparanghelul.
  5. Compozitia se pune intr-o forma de budinca bine unsa cu unt si presarata cu pesmet.
  6. Deasupra se presara restul de cascaval ras.
  7. Forma se introduce in cuptorul incins si se coace 30 de minute:
  8. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes