Iti trebuie:
- 800 g carne de vita
- 12 rosii cherry
- 12 catei usturoi
- Pentru sos iti trebuie:
- 50 ml ulei de masline
- 3 linguri zeama de lamaie
- 1 lingura sos de soia
- 2 linguri patrunjel verde maruntit
- 1 lingurita coriandru
- 1 varf cutit nucsoara rasa
- 1 catel de usturoi zdrobit
- 1 ardei taiat marunt
- sare.
- Tai carnea cuburi, aproximativ egale ca marime si le asezi intr-un vas.
- Separat, amesteci ingredientele pentru sosul marinat si le torni peste bucatile de carne.
- Lasi vasul la rece 4-5 ore, amestecand carnea din cand in cand.
- Infigi pe tepuse bucati de carne, jumatati de rosii si cate un catel de usturoi.
- Rumenesti frigaruile pe gratar si le servesti insotite de mujdei de usturoi amestecat cu iaurt degresat si salata asortata.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu