skip to main |
skip to sidebar
Friptura aromata
Iti trebuie:
- 1 kg pulpa de porc
- 3 cepe
- 2 morcovi
- 1 ardei gras
- 7-8 catei de usturoi
- 2 pahare cu vin alb
- sare
- piper
- boia.
Pregatesti asa:
- Taie ceapa julien, ardeiul gras cubulete, usturoiul si morcovii rondele.
- Spala bine pulpa de porc, sterge-o cu un servet si condimenteaz-o pe toate partile cu sare, piper si un praf de boia.
- Din loc in loc, cresteaza cu un cutit.
- Umple crestaturile cu ceapa, ardei si usturoi.
- Unge o tava cu ulei si pune restul legumelor.
- Aseaza bucata de carne impanata cu legume.
- Toarna deasupra cele doua pahare cu vin.
- Acopera cu folie de aluminiu si lasa la rece 2-3 ore.
- Lasa la cuptor, la foc moderat, aproximativ 50 de minute.
- Serveste fierbinte, alaturi de legumele din tava.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu