Friptura aromata

Iti trebuie:

  • 1 kg pulpa de porc
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 7-8 catei de usturoi
  • 2 pahare cu vin alb
  • sare
  • piper
  • boia.
Pregatesti asa:
  1. Taie ceapa julien, ardeiul gras cubulete, usturoiul si morcovii rondele.
  2. Spala bine pulpa de porc, sterge-o cu un servet si condimenteaz-o pe toate partile cu sare, piper si un praf de boia.
  3. Din loc in loc, cresteaza cu un cutit.
  4. Umple crestaturile cu ceapa, ardei si usturoi.
  5. Unge o tava cu ulei si pune restul legumelor.
  6. Aseaza bucata de carne impanata cu legume.
  7. Toarna deasupra cele doua pahare cu vin.
  8. Acopera cu folie de aluminiu si lasa la rece 2-3 ore.
  9. Lasa la cuptor, la foc moderat, aproximativ 50 de minute.
  10. Serveste fierbinte, alaturi de legumele din tava.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes