Frigarui la gratar

Iti trebuie:

  • 1 kg ceafa de porc
  • 2 ardei grasi rosii
  • 1 ardel gras verde
  • 2 cepe
  • 70 ml ulei
  • 1 lingurita cimbru uscat maruntti
  • 1 lingurita pudra de usturoi
  • sare
  • piper
  • 12 bete de frigarui
Pregatesti asa:
  1. Spalati ceafa de porc, o stergeti cu un prosop de bucatarie si o taiati in cubulete potrivit de mari ( ca pentru frigarui ).
  2. Puneti bucatile intr-un castron si turnati peste ele uleiul si presarati-le cu cimbru, pudra de usturoi, sare si piper.
  3. Amestecati-le bine.
  4. Curatati ceapa si taiati-o in sferturi.
  5. Curatati ardeii de cotoare si seminte, apoi taiati-i in felii egale, ca marime, cu ceapa si carnea.
  6. Puneti alternativ, pe betele de frigarui, bucatele de came, ardei si ceapa.
  7. Puneti frigaruile astfel pregatite pe gratarul incins si frigeti-le pana ce carnea este bine patrunsa si se rumeneste frumos pe toate partile.
  8. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes