skip to main |
skip to sidebar
Frigarui la gratar
Iti trebuie:
- 1 kg ceafa de porc
- 2 ardei grasi rosii
- 1 ardel gras verde
- 2 cepe
- 70 ml ulei
- 1 lingurita cimbru uscat maruntti
- 1 lingurita pudra de usturoi
- sare
- piper
- 12 bete de frigarui
Pregatesti asa:
- Spalati ceafa de porc, o stergeti cu un prosop de bucatarie si o taiati in cubulete potrivit de mari ( ca pentru frigarui ).
- Puneti bucatile intr-un castron si turnati peste ele uleiul si presarati-le cu cimbru, pudra de usturoi, sare si piper.
- Amestecati-le bine.
- Curatati ceapa si taiati-o in sferturi.
- Curatati ardeii de cotoare si seminte, apoi taiati-i in felii egale, ca marime, cu ceapa si carnea.
- Puneti alternativ, pe betele de frigarui, bucatele de came, ardei si ceapa.
- Puneti frigaruile astfel pregatite pe gratarul incins si frigeti-le pana ce carnea este bine patrunsa si se rumeneste frumos pe toate partile.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu