Budinca cu varza si cascaval

Iti trebuie:

  • 1 kg varza dulce
  • 100 g cascaval
  • 3 linguri unt
  • 2 linguri faina
  • 250 ml smantana
  • pesmet
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Varza, taiata in felii groase de un deget, se fierbe timp de 10 minute in apa clocotita cu sare.
  2. Feliile de varza se scurg bine de apa, se dau prin faina si se auresc in unt topit.
  3. Intr-o forma unsa cu unt se asaza feliile de varza, printre care se presara cascaval ras.
  4. Separat, se fierbe smantana cu putina faina si se toarna peste varza: deasupra se presara cascaval ras si pesmet.
  5. Budinca se coace la cuptor pana cand se rumeneste frumos.
  6. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes