skip to main |
skip to sidebar
Budinca de cartofi cu carne tocata
Iti trebuie:
- 8 cartofi
- 800 g carne tocata de curcan
- 500 g ciuperci
- 3 cepe mari
- sare
- piper
- 2 oua
- 150 g cascaval ras
Pregatesti asa:
- Spalati cartofii si ii puneti la fiert in coaja in apa rece cu un praf de sare.
- Dupa ce au fiert, ii cureti de coaja si ii dai prin masina de tocat carne.
- Cureti cepele, le toci marunt si le pui la calit in 3 linguri de ulei.
- Dupa ce ceapa devine sticloasa la culoare adaugi si ciupercile spalate bine si tocate marunt.
- Adaugi si carnea tocata si lasi sa se caleasca cateva minute.
- Amesteci cepele calite impreuna cu ciupercile, cu cartofii si carnea si condimentezi dupa gust.
- Ungi tava apoi pui compozitia in tava si o netezesti.
- Bati cele 2 oua si le intinzi deasupra.
- Dai budinca la cuptor, iar inainte cu 15 minute ca aceasta sa fie gata, scoti tava si presari deasupra cascaval ras.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu