skip to main |
skip to sidebar
Frigarui delicioase cu piept de curcan
Iti trebuie:
- 500 g piept de curcan
- 500 g muschi de porc
- 5 ardei grasi rosii
- 3 ardei grasi galbeni
- 2 ardei grasi verzi
- sare
- piper
- ulei de masline
- cimbru
- oregano
- bete pentru frigarui
Pregatesti asa:
- Se spala bine carnea, se sterge cu un prosop de bucatarie si se taie cubulete.
- Se stropesc cu ulei de masline, sare, piper si se lasa la macerat la frigider 40 de minute.
- Se curata ardeii , se spala bine si se sterg cu un prosop de bucatarie.
- Se taie felii de marimea cubuletelor de carne si se pun in bol impreuna cu acestea.
- Se adauga cimbru si oregano macinat si se amesteca bine.
- Se infig pe bete.
- O parte din frigarui se fac cu porc si celelalte cu pieptul de curcan.
- Se incinge gratarul, se unge cu grasime de porc si se asaza frigaruile pe gratar.
- Se rumenesc pe toate partile si, dupa ce s-au facut, se servesc cu garnitura de salata verde.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu