skip to main |
skip to sidebar
Budinca cu pui si pastarnac
Iti trebuie:
- 500 g piept de pui
- 500 g pastarnac
- 3 linguri pesmet
- 5 oua
- sare
- piper
- 1 varf lingurita praf de copt
- 1 legatura marar
Pregatesti asa:
- Cureti pastarnacul, il speli bine si il pui la fiert in apa rece cu un praf de sare.
- Speli bine pieptul de pui, il cureti de eventuale pielite si il pui si pe acesta la fiert impreuna cu pastarnacul.
- Spumezi ori de care ori este nevoie.
- Fierbeti pieptul de pui si pastarnacul la foc mic 30 de minute.
- Scoateti pieptul de pui, lasati-l putin sa se raceasca, apoi taiati-l in cubulete.
- Pastarnacul scurgeti-l de apa in care a fiert, tocati-l cubulete si cu ajutorul unui blender, faceti-l piure.
- Puneti in piureul de pastarnac cubuletele de piept de pui, adaugati praful de copt, mararul tocat marunt, 2 linguri de pesmet, galbenusurile separate de albus si potriviti de sare si piper.
- Omogenizati bine compozitia, apoi adaugati albusurile batute spuma si amestecati prin rasturnare.
- Puneti compozitia obtinuta intr-un vas termorezistent si coaceti sufleul in cuptorul incins circa 45 de minute, la foc potrivit.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu