skip to main |
skip to sidebar
Sufleu de peste
Iti trebuie:
- 1 kg peste fiert
- 2 linguri unt
- 2 linguri faina
- 4 linguri cascaval ras
- 2 pahare lapte
- 4 oua
- sare
- piper
Pregatesti asa:
- Pestele fiert (de preferat salau sau peste cu oase mari) se curata bine de oase si se taie cubulete.
- Separat, se prepara un sos alb din unt si faina, stins cu lapte, apoi fiert pana se ingroasa.
- Se lasa sa se racoreasca, se amesteca cu o lingura de cascaval ras, apoi se adauga, pe rand, galbenusurile, amestecand mereu, si pestele.
- Se potriveste de sare si piper, apoi se incorporeaza albusurile batute spuma tare, amestecand usor.
- Compozitia se toarna intr-o forma bine unsa, se presara cu cascaval si se coace la cuptor, 40—45 de minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu