Sufleu de peste

Iti trebuie:

  • 1 kg peste fiert
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri faina
  • 4 linguri cascaval ras
  • 2 pahare lapte
  • 4 oua
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Pestele fiert (de preferat salau sau peste cu oase mari) se curata bine de oase si se taie cubulete.
  2. Separat, se prepara un sos alb din unt si faina, stins cu lapte, apoi fiert pana se ingroasa.
  3. Se lasa sa se racoreasca, se amesteca cu o lingura de cascaval ras, apoi se adauga, pe rand, galbenusurile, amestecand mereu, si pestele.
  4. Se potriveste de sare si piper, apoi se incorporeaza albusurile batute spuma tare, amestecand usor.
  5. Compozitia se toarna intr-o forma bine unsa, se presara cu cascaval si se coace la cuptor, 40—45 de minute.
  6. Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Iti plac retetele? Adauga Email-ul tau aici:

Delivered by FeedBurner

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes