skip to main |
skip to sidebar
Fripturi la gratar cu rozmarin
Iti trebuie:
- scaricica de porc sau costite
- boia dulce si iute
- sare
- piper
- rozmarin
- o ceapa rosie
- garnitura de cartofi
- o legatura marar.
Pregatesti asa:
- Se taie carnea de porc bucati mai mari si groase pentru a nu se arde si usca la preparare.
- Carnea se cresteaza in diferite locuri pentru a se patrunde bine pe gratar.
- Se condimenteaza cu sare, piper si boia si se lasa cateva minute la rece.
- Separat, se pregateste gratarul, se incinge si se unge cu jumatate de ceapa.
- Se aseaza bucatile de carne pe gratar, pe deasupra se pun rondele de la cealalta jumatate de ceapa si se lasa 10 minute pe o parte si 10 pe cealalta pentru a se rumeni bine.
- Dupa ce s-au facut, se presara crengute de rozmarin pe deasupra si se acopera cu o folie cateva minute pana se servesc.
- Separat se pregatesc cartofii pentru garnitura, fie fierti si gratinati, fie copti pe gratar.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu