Fripturi la gratar cu rozmarin

Iti trebuie:

  • scaricica de porc sau costite
  • boia dulce si iute
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • o ceapa rosie
  • garnitura de cartofi
  • o legatura marar.
Pregatesti asa:
  1. Se taie carnea de porc bucati mai mari si groase pentru a nu se arde si usca la preparare.
  2. Carnea se cresteaza in diferite locuri pentru a se patrunde bine pe gratar.
  3. Se condimenteaza cu sare, piper si boia si se lasa cateva minute la rece.
  4. Separat, se pregateste gratarul, se incinge si se unge cu jumatate de ceapa.
  5. Se aseaza bucatile de carne pe gratar, pe deasupra se pun rondele de la cealalta jumatate de ceapa si se lasa 10 minute pe o parte si 10 pe cealalta pentru a se rumeni bine.
  6. Dupa ce s-au facut, se presara crengute de rozmarin pe deasupra si se acopera cu o folie cateva minute pana se servesc.
  7. Separat se pregatesc cartofii pentru garnitura, fie fierti si gratinati, fie copti pe gratar.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes