Friptura aromata

Iti trebuie:

  • 500 g carne de vita
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 3 linguri ulei de masline
  • 300 ml supa de legume
  • 150 ml vin alb sec
  • 1 foaie de dafin
  • 2 cuisoare
  • cimbru uscat
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Portionezi carnea, o bati usor cu ciocanul de snitele, avand grija sa nu se subtieze, ci doar sa se fragezeasca.
  2. Ungi carnea cu usturoiul zdrobit,  pudrezi cu sare, dupa gust, si o lasi sa stea circa 20 de minute la frigider.
  3. Asezi carnea intr-o tava, o stropesti cu ulei, torni peste ea supa de legume, in care dizolvi pasta de rosii.
  4. Adaugi foaia de dafin, cuisoarele si cimbrul uscat, apoi introduci tava la cuptor  pentru aproximativ 45 de minute, la foc mic, pana se rumeneste.
  5. La jumatatea timpului de preparare, adaugi vinul.
  6. Separat, prepari cartofi natur si sote de morcovi pentru garnitura.
  7. Servesti totul cald.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes