Iti trebuie:
- 500 g carne de vita
- 4-5 catei de usturoi
- 2 linguri pasta de rosii
- 3 linguri ulei de masline
- 300 ml supa de legume
- 150 ml vin alb sec
- 1 foaie de dafin
- 2 cuisoare
- cimbru uscat
- sare.
- Portionezi carnea, o bati usor cu ciocanul de snitele, avand grija sa nu se subtieze, ci doar sa se fragezeasca.
- Ungi carnea cu usturoiul zdrobit, pudrezi cu sare, dupa gust, si o lasi sa stea circa 20 de minute la frigider.
- Asezi carnea intr-o tava, o stropesti cu ulei, torni peste ea supa de legume, in care dizolvi pasta de rosii.
- Adaugi foaia de dafin, cuisoarele si cimbrul uscat, apoi introduci tava la cuptor pentru aproximativ 45 de minute, la foc mic, pana se rumeneste.
- La jumatatea timpului de preparare, adaugi vinul.
- Separat, prepari cartofi natur si sote de morcovi pentru garnitura.
- Servesti totul cald.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu