skip to main |
skip to sidebar
Pulpa de miel la cuptor cu salata si oua de prepelita
Iti trebuie:
- 1 pulpa de miel
- 3 catei de usturoi
- 50 ml ulei
- 1 lingurita cimbru uscat
- 1 lingurita maghiran uscat
- 8 oua de prepelita
- 1 salata verde
- 1 morcov
- 1 gulie
- 1 legatura patrunjel
- 1 lamaie
- 2-3 linguri ulei de masline
- sare
- piper.
Pregatesti asa:
- Impanati pulpa de miel cu usturoi, ungeti-o cu ulei, presarati-o cu piper proaspat macinat, maghiran si cimbru si puneti-o intr-o tava intinsa, pe hartie de copt.
- Puneti tava in cuptorul incins si coaceti pulpa la foc potrivit pana cand se patrunde bine si se rumeneste frumos.
- Spalati salata verde, tocati-o mai mare si puneti-o intr-un castron.
- Curatati morcovul si gulia, spalati-le si dati-le pe razatoarea mare, apoi puneti-le in castronul cu salata.
- Puneti si patrunjelul tocat si adaugati uleiul de masline, zeama de lamaie, sare si piper.
- Omogenizati bine salata si la final puneti si ouale de prepelita taiate in sferturi.
- Serviti pulpa de miel taiata in felii subtiri cu salata.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu