skip to main |
skip to sidebar
Frigarui de miel la gratar
Iti trebuie:
- 1 kg carne slaba de miel
- 15 smochine proaspete
- crengute de rozmarin
Pentru sosul marinat iti trebuie:
- 6 linguri ulei de masline
- 4 linguri zeama de lamaie
- 4 catei de usturoi zdrobit
- 1 lingurita rozmarin uscat (sau verde tocat)
- sare
- piper
Pregatesti asa:
- Asezi intr-un castron mare toate ingredientele pentru sosul de macerat, sare si piper, dupa gust, amesteci bine, apoi adaugi carnea taiata cuburi cat mai egale, avand grija sa fie imbibate de sos.
- Lasi vasul acoperit la frigider cel putin 30 de minute.
- Scoti bucatile de carne din sos si le infigi pe crengute de rozmarin, punand intre ele smochine.
- Asezi frigaruile pe gratarul bine incins si le rumenesti cate 5-7 minute pe fiecare parte.
- Carnea trebuie sa ramana suculenta
- Asezi frigaruile pe un platou si decorezi cu crengute de rozmarin.
- Servesti cu orice tip de salata preferi.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu