skip to main |
skip to sidebar
Sufle de cascaval
Iti trebuie:
- 250 g cascaval ras
- 150 g faina
- 100 g unt
- 300 ml lapte
- 6 oua
- sare
- piper
- 100 g unt
- 200 ml smantana
Pregatesti asa:
- Se prepara un sos alb din unt, faina si lapte, care se fierbe circa 15 minute, amestecand mereu, pana se ingroasa.
- Se adauga cascavalul ras (lasi 2 linguri deoparte) apoi, dupa ce se raceste, se incorporeaza, pe rand, galbenusurile.
- Compozitia se potriveste de sare si piper, se adauga albusurile batute spuma tare si se toarna intr-o forma unsa din abundenta cu unt.
- Deasupra se presara cu restul de cascaval ras, apoi forma se introduce in cuptorul incins si se coace la foc potrivit, 3/4 ora.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu