Friptura de berbecut

Iti trebuie:

  • 1 kg pulpa de berbecut
  • 4 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei din samburi de struguri
  • 4 linguri ulei de masline
  • 1 lamaie
  • 200 g hrean
  • 100 g ghimbir
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de berbecut, o cureti de pielite si o tai in bucati pentru cate persoane sunteti la masa.
  2. Curatati si spalati hreanul si ghimbirul.
  3. Puneti carnea taiata bucatele intr-un vas in care adaugati peste carne hreanul si ghimbirul date pe razatoare.
  4. Adaugati uleiul din samburi de struguri, zeama de la jumatate de lamaie, usturoiul pisat, sare si piper.
  5. Amestecati bine si acoperiti vasul si lasati-l la frigider pentru 24 de ore.   
  6. Dupa acest timp, puneti bucatile de carne pe bete de frigarui si puneti frigaruile astfel pregatite la foc mare, intr-o tigaie, fara a mai adauga ulei.
  7. Acoperiti tigaia cu un capac si frigeti frigaruile pana cand carnea se patrunde bine.
  8. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes