Iti trebuie:
- 1 kg pulpa de berbecut
- 4 catei de usturoi
- 3 linguri ulei din samburi de struguri
- 4 linguri ulei de masline
- 1 lamaie
- 200 g hrean
- 100 g ghimbir
- sare
- piper
- Speli bine carnea de berbecut, o cureti de pielite si o tai in bucati pentru cate persoane sunteti la masa.
- Curatati si spalati hreanul si ghimbirul.
- Puneti carnea taiata bucatele intr-un vas in care adaugati peste carne hreanul si ghimbirul date pe razatoare.
- Adaugati uleiul din samburi de struguri, zeama de la jumatate de lamaie, usturoiul pisat, sare si piper.
- Amestecati bine si acoperiti vasul si lasati-l la frigider pentru 24 de ore.
- Dupa acest timp, puneti bucatile de carne pe bete de frigarui si puneti frigaruile astfel pregatite la foc mare, intr-o tigaie, fara a mai adauga ulei.
- Acoperiti tigaia cu un capac si frigeti frigaruile pana cand carnea se patrunde bine.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu