skip to main |
skip to sidebar
Budinca condimentata cu pastrama
Iti trebuie:
- 8 oua
- 40 g drojdie
- 1 lingurita zahar
- 300 ml lapte
- 200 g gris
- 5 catei de usturoi
- 400 g pastrama afumata
- 6 chifle
- sare
- piper
- 1 varf cutit ienibahar
- 2 lingurite maghiran
- 1 varf cutit nusoara
- 1 lingura patrunjel verde
- pesmet
Pregatesti asa:
- Intr-un vas, desfaci drojdia cu 2-3 linguri de lapte, adaugi si putin zahar si le lasi sa creasca.
- Tai painea in cubulete si o pui la inmuiat in lapte.
- Dupa aceea, storci bine painea.
- Adaugi peste paine pastrama taiata cubulete, grisul, maiaua pregatita mai sus si usturoiul pisat.
- Condimentezi cu sare, dupa gust, cu piper, ienibahar, maghiran, nucsoara si patrunjel.
- Adaugi ouale batute si amesteci usor.
- Pui compozitia obtinuta intr-un vas termorezistent mai mare pe care l-ai uns si l-ai tapetat cu pesmet.
- Lasi aluatul sa creasca in forma aproximativ 20 de minute, dupa care o introduci la cuptor pentru 45 de minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu