skip to main |
skip to sidebar
Friptura de pui cu sos de rosii
Iti trebuie:
- 2 piepti de pui
- sare
- piper
- vegeta
- magheran daca vrei.
Pentru sos si garnitura iti trebuie:
- 5 rosii bine coapte
- ulei
- smantana
- unt
- o cutie de ciuperci
- patrunjel
- felii de rosii si ardei pentru decor.
Pregatesti asa:
- Tai carnea in jumatate ca sa-ti iasa patru portii, o condimentezi si o dai la cuptor intr-o tava cu putina apa amestecata cu ulei.
- Separat, intr-o tigaie faci sosul astfel: pui putin ulei sa se incinga, adaugi rosiile curatate de pielita si date pe razatoare si cateva ciuperci.
- Lasi sa fiarba sosul si dupa aceea il strecori si-l amesteci cu 2-3 linguri de smantana.
- Ciupercile le treci sub un jet de apa rece, le lasi sa se scurga bine si apoi le tai felioare.
- Opresti cateva pentru decorul final, iar pe restul le pui sa se caleasca in unt si cand sunt gata adaugi si carnea.
- Le mai calesti cateva minute.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu