skip to main |
skip to sidebar
Gratar de berbecut
Iti trebuie:
- 10 cotlete de berbecut
- 1 lingura boia dulce
- 1 kg fasole verde
- 80 ml ulei de masline
- 20 ml ulei floarea soarelui
- 2 cepe
- 3 linguri otet
- 5 catei de usturoi
- sare
- piper
Pregatesti asa:
- Speli bine carnea de berbecut si o stergi cu un servet.
- Ungeti-le cu ulei de floarea soarelui si presarati-le cu boia, sare si piper proaspat macinat.
- Puneti cotletele astfel pregatite pe gratarul incins si frigeti-le pana ce se patrund si se rumenesc bine pe ambele parti.
- Intre timp, fierbeti fasolea cu putina sare.
- Caliti ceapa tocata marunt in uleiul de masline, apoi adaugati fasolea verde fiarta si caliti-o impreuna cu ceapa 10-15 minute la foc mic.
- Luati tigaia de pe foc si adaugati usturoiul pisat si otetul.
- Potriviti de sare si piper.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu