Gratar de berbecut

Iti trebuie:

  • 10 cotlete de berbecut
  • 1 lingura boia dulce
  • 1 kg fasole verde
  • 80 ml ulei de masline
  • 20 ml ulei floarea soarelui
  • 2 cepe
  • 3 linguri otet
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli bine carnea de berbecut si o stergi cu un servet.
  2. Ungeti-le cu ulei de floarea soarelui si presarati-le cu boia, sare si piper proaspat macinat.
  3. Puneti cotletele astfel pregatite pe gratarul incins si frigeti-le pana ce se patrund si se rumenesc bine pe ambele parti.
  4. Intre timp, fierbeti fasolea cu putina sare.
  5. Caliti ceapa tocata marunt in uleiul de masline, apoi adaugati fasolea verde fiarta si caliti-o impreuna cu ceapa 10-15 minute la foc mic.
  6. Luati tigaia de pe foc si adaugati usturoiul pisat si otetul.
  7. Potriviti de sare si piper.
  8. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes