skip to main |
skip to sidebar
Frigarui de vita
Iti trebuie:
- 1 kg carne de vita tocata
- 1 ceapa
- 2 felii de paine
- condiment pentru carne
- 1 capatana usturoi
- 2 kg cartofi mari
- 2 kg rosii mari
- sare
- 1 ardei
- 2 linguri pasta de tomate
- apa
- ulei
Pregatesti asa:
- Ceapa, usturoiul si painea le dai prin masina de tocat si le amesteci cu carnea, condimentele si cu 100-200 ml apa.
- Formezi chiftelute si le coci in ulei.
- Scoti chiftelutele pe un servetel.
- Cureti cartofii, ii tai felii si ii prajesti jn uleiul in care ai prajit parjoalele.
- Rosiile si ardeiul le tai felii.
- Intr-o tava unsa cu ulei, asezi chiftelele si legumele astfel: 1 felie de cartof, 1 felie de rosie, 1 chiftea.
- Alternezi legumele si chiftelele pana le termini, apoi deasupra pui ardeii taiati.
- Le lasi timp de 15 minute la 180 de grade.
- Pasta de tomate o amesteci cu apa si sare.
- Pui acest sos peste preparate si le mai lasi la cuptor timp de 10-15 minute.
- Cand sunt gata, le scoti din cuptor si le asezi pe un platou.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu