skip to main |
skip to sidebar
Budinca de cascaval cu lapte
Iti trebuie:
- 500 ml lapte
- 100 g faina
- un praf nucsoara
- un praf de sare
- 80 g unt
- 175 g cascaval ras
- 5 oua
Pregatesti asa:
- Intr-o tigaie topesti untul si adaugi faina in ploaie amestecand energic pentru a nu se forma cocoloase.
- Dupa aceea se adauga laptele caldut, continuand sa amestecati bine.
- Se mai lasa sosul 2-3 minute pe foc dupa care se lasa sa se racoreasca.
- Se bat spuma albusurile oualelor cu un praf de sare.
- Peste sosul pregatit anterior se adauga galbenusurile batute bine si se amesteca cu ajutorul unei linguri de lemn.
- Se adauga cascavalul ras si nucsoara.
- La sfarsit se adauga spuma de albusuri si cu ajutorul lingurei de lemn se amesteca de jos in sus.
- Se toarna amestecul intr-o forma tapetata si se lasa la cuptor pentru 30 de minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu