skip to main |
skip to sidebar
Frigarui aromate cu piept de pui
Iti trebuie:
- 2 bucati piept de pui
- 2 linguri seminte de dovleac
- mustar picant cu bobite
Pentru sosul marinat iti trebuie:
- 200 g iaurt gras
- 1 lingura praf de curry
- 4 catei de usturoi
- 1/2 lamaie stoarsa
- sare
- piper rosu macinat
Pregatesti asa:
- Amesteci iaurtul cu usturoiul zdrobit, praful de curry, zeama de lamaie, sare si piper, dupa gust, si-l lasi la rece circa 20 de minute.
- Tai pieptul de pui fasii, le stropesti cu zeama de lamaie si le lasi la rece 20 de minute.
- Torni sosul marinat peste bucatile de carne, le amesteci avand grija sa fie bine acoperite.
- Lasi carnea la marinat circa o ora sau de seara pana a doua zi.
- Infigi fasiile de carne pe betele de frigarui si le frigi pe gratarul bine incins (sau intr-o tigaie de teflon), cate cinci minute pe fiecare parte.
- Carnea trebuie sa ramana suculenta.
- Cand sunt gata fripte, le asezi intr-un vas de ceramica, le ungi cu mustar picant si presari peste ele semintele de dovleac.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu