Budinca cu cascaval si dovlecei

Iti trebuie:



  • 4 dovlecei
  • 3 oua
  • 2 lingurite faina
  • 200 g cascaval ras
  • 2 linguri smantana
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli dovleceii bine si ii pui la fiert in apa rece cu un praf de sare, taiati in bucati potrivite.
  2. Dupa ce au fiert dovleceii se mixeaza pana cand se obtine un piure fin.
  3. In acest piure, se adauga galbenusurile, cascavalul, faina, smantana, sarea si piperul.
  4. Se amesteca bine si apoi se pun si albusurile batute spuma.
  5. Se toarna amestecul intr-un vas care se da la cuptor pentru 25 de minute.
  6. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes