skip to main |
skip to sidebar
Budinca cu sunca si oua
Iti trebuie:
- 400 g sunca
- 5 felii miez de paine
- 1 pahar lapte
- 5 oua
- 2 linguri unt
- sare
- piper
- 100 g cascaval ras
- o lingura pesmet
Pregatesti asa:
- Sunca se trece de doua ori prin masina de tocat, impreuna cu miezul de paine inmuiat in lapte si bine stors.
- Se adauga galbenusurile, pe rand si se omogenizeaza bine.
- Se adauga o lingura de unt frecat separat, se potriveste de sare (daca mai este nevoie), apoi se incorporeaza usor albusurile batute spuma tare.
- Compozitia se toarna intr-o forma de budinca bine unsa cu unt si presarata cu pesmet.
- Deasupra se presara cateva bucatele de unt si cascavalul ras.
- Budinca se coace, in cuptorul incins, circa 45 de minute, pana ce se desprinde de peretii formei si este coapta si in interior.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu