skip to main |
skip to sidebar
Pulpa de miel cu usturoi la cuptor
Iti trebuie:
- 1 pulpa de miel
- 2 capatani de usturoi
- 300ml supa de legume
- 50ml ulei
- 200ml vin rosu sec
- 3-4 fire de rozmarin
- sare
- piper.
Pregatesti asa:
- Curatati pulpa de pielite, spalati-o, scurgeti-o de apa si stergeti-o cu un servet.
- Impanati-o din loc in loc cu cativa catei de usturoi si cu rozmarin, apoi puneti-o intr-o tava adanca.
- Puneti in tava peste pulpa de miel uleiul, vinul, supa, 2 capatani de usturoi taiate in jumatati, sare si piper dupa gust.
- Puneti tava in cuptorul incins si coaceti pulpa la foc potrivit pana cand carnea este bine patrunsa.
- Din cand in cand stropiti pulpa cu sosul din tava pentru ca aceasta sa se rumeneasca frumos.
- Serviti pulpa de miel calda, taiata in feliute cu o garnitura de sote de legume, totul stropit cu sosul din tava.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu