skip to main |
skip to sidebar
Budinca cu spanac si bacon
Iti trebuie:
- 9 oua
- 250 g bacon ( sunca afumata )
- 350 g spanac proaspat
- 9 felii de paine mai veche
- 1 lingurita boia dulce
- sare
- piper
- 1 varf cutit nucsoara
- 200 ml lapte
- 1 lingura unt
Pregatesti asa:
- Speli bine frunzele de spanac si le oparesti cateva minute in apa cu sare.
- Dupa ce l-ai oparit il lasi cateva minute la scurs si il toci marunt.
- Pui la fiert 5 oua in apa rece si le lasi sa fiarba pana cand devin tari.
- Dupa ce au fiert le lasi cateva minute intr-un vas cu apa rece pentru a fi mai usor de curatat.
- Cureti ouale de coaja si le tai bucati mai mari.
- Tai baconul cubulete.
- Tai feliile de paine cubulete.
- Amesteci intr-un vas pastrama, spanacul, ouale taiate, painea, galbenusurile si condimentezi cu sare, piper, boia si nucsoara.
- Adaugi laptele, amesteci incet, dupa care incorporezi usor albusurile batute spuma tare cu un praf de sare.
- Ungi o forma termorezistenta cu unt si torni amestecul preparat.
- Introduci la cuptor pentru 30-40 de minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu