Iti trebuie:
- 10 cotlete de porc
- 5 cartofi
- 2 vinete
- 500 g rosii cherry
- 400 g ciuperci
- 60 ml ulei
- sare
- piper
- 1 lingura cimbru uscat maruntit
- 1 lingura boia dulce
- 1 lingurita pudra de usturoi
- Speli bine cotletele de porc si le stergi cu prosoape de hartie.
- Speli vinetele si le tai in rondele potrivit de groase.
- Spalati bine cartofii si ii tai in 4.
- Puneti intr-un castron mai mare cotletele si legumle, turnati peste ele uleiul si presarati-le cu pudra de usturoi, boia, cimbru, sare si piper, dupa gust.
- Amestecati bine, astfel incat totul sa fie bine uns cu ulei si mirodenii.
- Puneti apoi pe gratarul incins cotletele si legumele si frigeti-le pana ce se patrund si se rumenesc bine pe toate partile.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu