skip to main |
skip to sidebar
Budinca de conopida cu usturoi
Iti trebuie:
- 1 kg conopida
- 200 g telemea de oaie
- 3 oua
- 125 ml smantana
- sare
- piper
- unt
- 4 catei de usturoi
- pesmet
Pregatesti asa:
- Rupi buchetelele de conopida, le speli bine si le pui la fiert in apa rece cu un praf de sare pentru circa 20 de minute.
- Dupa ce au fiert, le lasi la scurs.
- Ungi cu unt un vas de yena, il tapetezi cu faina, asezi buchetelele de conopida scurse bine de apa si condimentezi cu sare si piper.
- Bati ouale cu un praf de sare, adaugi smantana, branza rasa si amesteci in continuare.
- Adaugi in amestecul de smantana si usturoiul pisat si torni totul peste conopida.
- Dai la cuptor pana cand se rumeneste frumos.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu