Sufle de sunca

Iti trebuie:

  • 400 g sunca presata
  • 3 linguri unt
  • 3 linguri faina
  • 500-600 ml lapte
  • 5 oua
  • 5 linguri cascaval ras
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Sunca se taie cubulete.
  2. Separat, se prepara un sos alb, mai gros, bine fiert, din unt si faina stins cu lapte.
  3. In sosul fierbinte se incorporeaza cascavalul ras si sunca.
  4. Se potriveste gustul de sare si piper.
  5. Dupa ce s-a mai racit se adauga galbenusurile, pe rand, amestecand mereu, apoi se incorporeaza spuma de albusuri batuta tare.
  6. Compozitia se toarna intr-o forma bine unsa cu unt.
  7. Deasupra se presara cascaval ras si cateva bucatele de unt proaspat.
  8. Forma se introduce in cuptor sa se coaca sufleul, 35-40 de minute, la foc potrivit.
  9. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes