Iti trebuie:
- 400 g sunca presata
- 3 linguri unt
- 3 linguri faina
- 500-600 ml lapte
- 5 oua
- 5 linguri cascaval ras
- sare
- piper
- Sunca se taie cubulete.
- Separat, se prepara un sos alb, mai gros, bine fiert, din unt si faina stins cu lapte.
- In sosul fierbinte se incorporeaza cascavalul ras si sunca.
- Se potriveste gustul de sare si piper.
- Dupa ce s-a mai racit se adauga galbenusurile, pe rand, amestecand mereu, apoi se incorporeaza spuma de albusuri batuta tare.
- Compozitia se toarna intr-o forma bine unsa cu unt.
- Deasupra se presara cascaval ras si cateva bucatele de unt proaspat.
- Forma se introduce in cuptor sa se coaca sufleul, 35-40 de minute, la foc potrivit.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu