Friptura de porc la gratar

Iti trebuie:

  • 1 kg carne mai grasa de porc ( ceafa e perfecta )
  • 100 g slanina
  • sare
  • piper
  • cimbru.
Pregatesti asa:
  1. Cureti si speli carnea si o tai in felii potrivite.
  2. Amesteci apoi sare, piper si cimbru in cantitati egale, pudrezi bucatile de carne cu acest amestec si le lasi deoparte 10 minute.
  3. Intre timp incingi gratarul, il ungi cu slanina, apoi asezi bucatile de friptura si ai grija sa le intorci pe o parte si pe cealalta ca sa se rumeneasca frumos.
  4. Poti servi friptura simpla, cu salata sau cu garnitura de cartofi noi prajiti, cu marar.

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes