Budinca de cartofi cu ochiuri

Iti trebuie:

  • 8 cartofi noi
  • 5 linguri unt
  • 1 cana lapte
  • 150 g cascaval ras
  • sare
  • piper
  • 6 oua
Pregatesti asa:
  1. Speli bine cartofii, ii razuiesti de coaja si ii pui la fiert in apa cu sare.
  2. Dupa ce au fiert, ii sfarami cu o furculita, ii amesteci cu 100 g unt, 100 g cascaval ras, sare, piper si laptele caldut si il mixezi ca pentru piure.
  3. Faci un piure din cartofii fierti si amestecati cu 75 g unt, 75 g cascaval ras, sare, piper si laptele fiert.
  4. Ungi o forma de sticla cu unt si pui piureul.
  5. Apesi cu dosul unei linguri si faci sase adancituri in care spargi cate un ou.
  6. Imprastii restul de unt si restul de cascaval si dai la cuptor pentru circa 20 de minute.
  7. Pofta buna!

0 Comments:

Trimiteți un comentariu

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes