skip to main |
skip to sidebar
Budinca de cartofi cu ochiuri
Iti trebuie:
- 8 cartofi noi
- 5 linguri unt
- 1 cana lapte
- 150 g cascaval ras
- sare
- piper
- 6 oua
Pregatesti asa:
- Speli bine cartofii, ii razuiesti de coaja si ii pui la fiert in apa cu sare.
- Dupa ce au fiert, ii sfarami cu o furculita, ii amesteci cu 100 g unt, 100 g cascaval ras, sare, piper si laptele caldut si il mixezi ca pentru piure.
- Faci un piure din cartofii fierti si amestecati cu 75 g unt, 75 g cascaval ras, sare, piper si laptele fiert.
- Ungi o forma de sticla cu unt si pui piureul.
- Apesi cu dosul unei linguri si faci sase adancituri in care spargi cate un ou.
- Imprastii restul de unt si restul de cascaval si dai la cuptor pentru circa 20 de minute.
- Pofta buna!
0 Comments:
Trimiteți un comentariu