Cafe amaretto

Iti trebuie:
  • 800 ml cafea tare
  • 4 linguri zahar
  • 50 ml lichior amaretto
  • 4 linguri inghetata de vanilie
  • 150 ml frisca
  • 1 pliculet de zahar vanilat
Pentru ornare iti trebuie:
  • 2 linguri migdale uscate
  • bucatele de ciocolata
Pregatesti asa:
  1. Se pune zaharul in cafeaua facuta la ibric, apoi se pune lichiroul si se toarna in pahare inalte.
  2. Se adauga cate o lingura de inghetata in fiecare pahar dupa care se presara zaharul vanilat.
  3. Se completeaza cu frisca si se orneaza cu bucatele de ciocolata si migdale.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Iti plac retetele? Adauga Email-ul tau aici:

Delivered by FeedBurner

 
  • Retete usor de Gatit © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes