skip to main |
skip to sidebar
Budinca cu spanac si afumatura
Iti trebuie:
- 400 g ceafa afumata
- 2 cepe rosii
- 100 g unt
- 8 felii de paine mai veche
- 200 g frunze de spanac
- 4 oua
- 200 ml lapte
- 1 praf nucsoara rasa
- sare
- 1 lingura pesmet
- 1 ou pentru uns.
Pregatesti asa:
- Feliile de paine si ceafa afumata le tai cubulete.
- Painea o pui intr-un castron mai mare si adaugi nucsoara pentru aroma.
- Bati albusurile spuma tare cu mixerul impreuna cu un praf de sare si le pui la rece ca sa nu se lase.
- Toci ceapa marunt si o calesti in unt impreuna cu ceafa afumata dupa care o pui peste paine.
- Adaugi si spanacul rupt bucati mici.
- Galbenusurile impreuna cu un praf de sare le bati cu telul, adaugand apoi laptele treptat.
- Torni compozitia in castron si amesteci.
- Torni albusurile batute in castron si amesteci incet de jos in sus.
- Ungi un vas termorezistent potrivit ca marime cu unt si il tapetezi cu pesmet.
- Pui compozitia in vas si il introduci in cuptorul incins pentru 45 de minute la foc potrivit.
- Cu 15 minute inainte sa scoti vasul din cuptor, bati un ou si il pui deasupra budincii.
0 Comments:
Trimiteți un comentariu